Het kan altijd voorkomen dat u per ongeluk de verkeerde goederen heeft besteld. Of dat u bijvoorbeeld niet alle goederen nodig blijkt te hebben en wat u niet meer nodig heeft wilt u dan terug sturen. Dit is uiteraard geen probleem. U kunt deze goederen retourneren aan onderstaand adres. Wij vragen u bij het retour sturen van goederen de producten goed te verpakken. De producten moeten  in dezelfde staat worden aangeboden als bij aflevering het geval was.  Producten die speciaal op maat voor u gemaakt worden nemen wij alleen in overleg retour.

Mocht u niet tevreden zijn over een product dan raden wij u aan om onze klachtenafhandeling te volgen en contact met ons op te nemen.

Let op: Als u goederen naar ons retourneert en daarmee komt de oorspronkelijke besteding onder de €75,- dan verrekenen we de verzendkosten (€7,95) die u normaliter had betaald.

HANS LEMMENS GOLF
Energielaan 10C
2950 Kapellen
België

In sommige gevallen kunnen wij de goederen ook voor u laten ophalen of ervoor zorgen dat u deze kunt afgeven bij een DPD parcelshop. Neemt u daarvoor eerst met ons contact op.