Wist u dat +-70% van de golfers met verkeerde clubs spelen?

Heeft u moeite met uw golfswing? Het kan zijn dat de clubs die u gebruikt niet bij uw spel en stijl passen. Volgens deskundigen speelt ongeveer 70% van de golfers met het verkeerde type clubs, of ze nu te lang, te kort, te licht of te zwaar zijn.

Bij Hans Lemmens Golf begrijpen we hoe belangrijk het is voor een golfer om de perfecte clubs te vinden, die passen als een handschoen en die een maximale efficiëntie van de swing mogelijk maken. Daarom bieden wij professionele golfclub fittings die zijn afgestemd op de behoeften van elke individuele speler. We gebruiken geavanceerde technologieën zoals FlightScope om uw slagen te meten en te analyseren om te bepalen welke clubs het beste bij u passen.

Ons team bij Hans Lemmens Golf heeft jarenlange ervaring en expertise in het helpen van golfers bij het vinden van de juiste clubs voor hun spel. We houden rekening met aspecten als shaft flex, clubhoofd ontwerp, grip grootte en gewichtsverdeling om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke uitrusting heeft om uw spel een stapje hoger te brengen. Ons doel is niet alleen om uw prestaties op de baan te verbeteren, maar ook om ervoor te zorgen dat u met nog meer plezier, comfort en veiligheid speelt. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Stop vandaag nog met worstelen met slecht passende clubs – maak een afspraak voor een fitting bij Hans Lemmens Golf en laat al uw problemen oplossen!

 

Maak nu een fitting afspraak