Introductie van de nieuwe TaylorMade Golf Stealth 2!

Beste Golfliefhebbers,

Een vogeltje vertelde me dat je misschien geïnteresseerd bent in de nieuwe TaylorMade Golf Stealth 2 Plus, Stealth 2 en Stealth 2 HD drivers, woods en hybrides. Als je bent zoals de meeste golfers, ben je altijd op zoek naar een voorsprong op de baan. Deze nieuwe clubs zijn ontworpen om je te helpen langere en rechtere shots te slaan dan ooit tevoren.

De golffitters van Hans Lemmens Golf hebben hard gewerkt om onze fitting kit met deze nieuwe modellen aan te vullen en we nodigen je graag uit om ze vanaf vrijdag 13/1 in Kapellen te komen testen. Geheel vrijblijvend! Sterker nog, we geven je 10% korting op elke pre-order als je besluit om een van de nieuwe Stealth 2 Carbonwood clubs te kopen.

We hopen je snel te zien!
Het Hans Lemmens Golfteam

Pre-Order nu met 10% korting!

379,00
379,00
479,00

Dames

Persbericht taylormade

Een jaar geleden veranderde TaylorMade Golf Company de koers van de drivertechnologie met de baanbrekende Stealth Carbonwood™ drivers, met als eerste in zijn soort een lichter en sneller 60X Carbon Twist Face™. Na een sterk jaar op de markt en op professionele tours over de hele wereld, zijn de prestaties van drivers met een carbonface nog maar net begonnen nu TaylorMade de Stealth 2 Plus, Stealth 2 en Stealth 2 HD drivers introduceert. Stealth 2 Carbonwood drivers combineren de snelheid van Stealth met technologische verbeteringen die een nieuw niveau van vergevingsgezindheid creëren.

Voortbouwend op het succes van de originele 60X Carbon Twist Face, die de energieoverdracht voor hoge balsnelheden optimaliseerde, heeft het nieuwe slagvlakontwerp in de Stealth 2 een geavanceerde versie van de Inverted Cone Technology (ICT). De nieuwe ICT is ontworpen om de balsnelheid te behouden bij off-centre slagen en de vergevingsgezindheid te vergroten, of zoals wij die combinatie graag noemen: Vergevingsgezindheid.

Een meer uitgesproken ICT produceert een dunner slagvlak aan de randen en een dikker middenvlak, ontworpen om de snelheid over de omtrek te verspreiden. Het slagvlak van de Stealth 2 weegt slechts 24 gram (2 gram lichter dan het originele Stealth slagvlak) en is ontworpen met een groter COR-oppervlak voor een grotere sweetspot en betere prestaties over het hele slagvlak.

Stealth 2 is de eerste driver in de geschiedenis van TaylorMade die qua volume meer carbon bevat (inclusief composieten) dan enig ander materiaal. TaylorMade heeft het gebruik van carbon de afgelopen vijf jaar geleidelijk opgevoerd en vergeleken met de eerste generatie Stealth is er een toename van 75 procent in carbon in de Stealth 2 Plus en bijna het dubbele in de Stealth 2 en Stealth 2 HD.

Wat betekent meer carbon? Meer carbon zorgt voor meer discretionaire massa die kan worden verplaatst voor een hoger traagheidsmoment (MOI) en een optimale zwaartepuntlocatie. Het extra carbon heeft onze ingenieurs in staat gesteld om de totale MOI in de Stealth 2 Plus driver met negen procent te verhogen ten opzichte van Stealth Plus.

Carbon is te zien in de Stealth 2 drivers met een: Carbon Crown, Carbon Reinforced Composite Ring, Carbon Sole en de 60X Carbon Twist Face. De enige onderdelen van metaal in de Stealth 2 clubhoofden zijn de titanium kraag aan de voorkant van de club die de hosel vasthoudt en het slagvlak omlijst, en de voor- en achtergewichten die per model verschillen.

Stealth 2 behoudt verschillende technologische innovaties die de originele Stealth driver tot een krachtpatser maakten op alle golfniveaus.

De 60X Carbon Twist Face is omhuld door een polyurethaan nanotextuur cover die wordt gebruikt om de lancering en spin te fine-tunen om de totale afstand te optimaliseren, ongeacht de speelomstandigheden.

De Inertia Generator blijft de fundamentele bron van verfijnde aerodynamische eigenschappen. Het resultaat is een gladde, snelle clubhoofdvorm die helpt bij het genereren van swingsnelheid bij de downswing, met behoud van een hoge MOI, voor golfers op elk niveau.

TaylorMade’s flexibele Thru-Slot Speed Pocket™ ontwerp is ontworpen om de balsnelheid te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij low-face strikes.

Onze ingenieurs waren geobsedeerd door het creëren van de perfecte akoestiek met Stealth 2, om een geluid en gevoel te produceren waar TaylorMade drivers bekend om staan. We gebruikten een combinatie van kromming, vorm en dikte van het carbon paneel om de akoestiek nauwkeurig af te stellen, wat een geluidsprofiel oplevert dat zowel helder als krachtig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.