Halloween Sale!

Beste Golfliefhebbers,

Via deze mail willen wij u op de hoogte brengen van 2 extra openingsdagen in november.

As maandag 1 november en ook donderdag 11 november zijn wij geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Mede met het oog op deze 2 extra openingsdagen hebben we besloten om vanaf as zaterdag 30 oktober tot en met zaterdag 13 november een speciale actie te houden.

U krijgt vanaf 30-10-21 t/m 13-11-21 op de volgende producten 10% korting: Tassen, schoenen, ballen, karren, handschoenen, accessoires, kleding en regenkleding d.w.z. de nieuwste collecties. (uitgezonderd elektrische karren, kijkers en horloges en golfclubs van het jaar 2021)


Wij kunnen vanwege het grote tekort aan golfclubs geen korting geven op ijzers, drivers, woods, hybrides, wedges en putters, daar onze stock laag is en wij niets meer van de grote merken kunnen krijgen voor maart/april 2022.


Wel hebben wij nog sets, drivers, woods, hybrides en wedges van het vorige seizoen, die wij met mooie kortingen kunnen aanbieden.


Het is misschien nu de juiste tijd om uw winterartikelen zoals golflaarzen, wintertasjes, wintergloves, regenkleding en winterkleding aan te schaffen.


Wij zien u graag vanaf as zaterdag 30 oktober.


Het Hans Lemmens Golfteam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.