Flash sale: Op 1 & 11 november zijn wij uitzonderlijk geopend!

Beste Golfliefhebbers,

Via dit bericht willen wij u op de hoogte brengen van 2 extra openingsdagen in november.

As dinsdag 1 november en ook vrijdag 11 november zijn wij geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 1 November is niet enkel een feestdag maar ook de start van onze november Flash Sale!

Tot en met zaterdag 12 november krijgt u 10% korting op een zeer groot deel van ons assortiment! Inclusief de nieuwste winter kledingcollectie. Uitgezonderd op elektronische producten zoals golfkijkers, horloges en elektrische golfkarren. Op deze producten krijgt u 5% korting.

In samenwerking met Callaway hebben wij een ongelooflijke superdeal samen kunnen stellen: een Callaway Rogue 2019 heren set met een set configuratie van 5-SW (7 ijzers) graphite light of regular-flex (standaard herenlengte). Een Rogue hybride #4 en een X-series tas, van €1559 nu voor de absolute bodemprijs aan €899.

Voor de dames hebben we een set configuratie samengesteld van 6-SW (6 ijzers) in graphite met een ladies-flex (standaard dameslengte). Een Rogue hybride #4 en een X-series tas, van €1465 nu voor €799.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Ook hebben wij nog sets, drivers, woods, hybrides en wedges van het vorige seizoen, die wij met mooie kortingen kunnen aanbieden.

Het is nu de juiste tijd om uw winterartikelen zoals golflaarzen, wintertasjes, wintergloves, regenkleding en winterkleding aan te schaffen.

Wij zien u graag vanaf as dinsdag 1 november.
Het Hans Lemmens Golfteam.

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.